Har du en sjukvårdsförsäkring?

Välj Sturebadet Läkarmottagning nästa gång behov av vård uppstår.

 

I vanliga fall är det sjuksköterskorna på ditt försäkringsbolag som väljer vårdgivare åt dig. Men du kan faktiskt ha egna önskemål om du vill gå till en speciell läkare eller vårdmottagning och så länge avtal finns med ditt försäkringsbolag tas ofta hänsyn till dina önskemål. Sturebadet Läkarmottagning har avtal med de flesta försäkringsbolagen, så det finns en stor chans att du kan komma till oss om du vill.

I och med att vi har många olika specialistläkarkompetenser och terapeuter under samma tak behöver du sällan besöka andra mottagningar. Vi har dessutom egen provtagning och analysmöjligheter vilket gör hanteringen snabbare och enklare för dig som patient. Du slipper alltså boka ny tid på en annan adress för att t.ex. ta blodprover eller 24-timmars blodtryck. Det mesta du kan behöva hjälp med görs direkt här hos oss utan långa väntetider.

En annan fördel är att alla läkare och terapeuter i huset använder en och samma journal för dig vilket ger högre kvalitet, större säkerhet och kortare remissvägar.

Vårt läge vid Stureplan gör också att det är lätt att ta sig hit med bil, buss, tunnelbana eller varför inte med båt. Många uppskattar även att våra varma och välkomnande lokaler ger utrymme för integritet jämfört med de flesta mottagningars stora väntrum och långa väntetider.

Så tveka inte att fråga ditt försäkringsbolag om du får komma till oss nästa gång behov uppstår. Vi kommer ta hand om dig på ett sätt som du inte är van vid.

 

Varmt välkommen!