Hur mår du?

 ”Tack, bra!” är säkert ditt spontana svar. Men hur vet du det? Kan du verkligen avgöra hur t.ex. vardagsstress, träning och kost påverkar din hälsa? Vet du hur kroppen hanterar livet du valt att leva? Är du helt säker på att du mår så bra som du faktiskt skulle kunna göra?

 

Tänk att istället veta exakt vad som pågår i kroppen just nu och hur du kan hjälpa den att nå full kapacitet. Tänk om du kunde känna dig vital istället för att ”bara” vara frisk.

Om du gillar den tanken ska du läsa lite till. Vårt Hälsoabonnemang är nämligen en tjänst som kommer förändra din syn på läkekonsten. Kortfattat går det ut på att vi årligen gör en mycket omfattande och djupgående hälsoundersökning. Med hjälp av t.ex. DNA-analys, magnetkamera, ultraljud och arbets-EKG kan vi få en heltäckande bild av din hälsa. Tillsammans med din personliga läkare går du därefter i lugn och ro igenom allt som har med din hälsa att göra. Ni diskuterar dina hälsomål för året och gör upp en plan för hur målen ska uppnås, utifrån just dina förutsättingar och ambitioner.

Vid behov av sjukvård tar samma läkare emot dig, istället för husläkaren. Behöver du remiss till en specialist eller vårdas på sjukhus, företräder din läkare dig hela vägen.

Du ringer i första hand oss, dygnet runt, när du har frågor rörande din eller någon i familjens hälsa. För i motsats till 1177 har vi just din journal och hela din hälsoprofil i handen och kan ge dig bättre rådgivning och omgående boka tider eller förnya recept.

Vi har mycket att berätta om vårt Hälsoabonnemang och att ha en läkare som känner dig på riktigt, så gör en intresseanmälan eller ring 08-545 671 30.

För visst vore det väl trevligt om du kan svara ”Jag har aldrig mått bättre!” nästa gång någon undrar, och dessutom veta att du faktiskt har helt rätt.

 

Läs mer om vårt Hälsoabonnemang