Varukorg

Epostadress*
Förnamn*
Efternamn*
Företag
Födelsedatum*
Adress*
Postnr*
Ort*
Land*
Telefon/Mobil*

Betalsätt

Totalt:
0 SEK
Läs mer
Betala
Det viktigaste du har är din hälsa och den ska du ta hand om. Hos oss får du all hjälp du behöver för att må bra nu och i framtiden. I fräscha och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm finns vår unika specialistläkarmottagning. Till oss är alla välkomna, antingen privat eller via en sjukvårdsförsäkring.

Hälso- och sjukvård 

Vi är stolta över att vi kan erbjuda ett av Stockholms bredaste utbud av specialistläkare som täcker 15 specialiteter. Dessutom tillgång till psykolog och hälsoutvecklare. Vi har egen provtagning och analysmöjligheter vilket gör att du slipper boka ny tid på en annan vårdinrättning för att t.ex. ta blodprover, 24- timmars blodtryck eller hjärtrytmövervakning. Det mesta du kan behöva hjälp med görs direkt på vår mottagning utan långa väntetider. Vi utför även hälsoundersökningar, vaccinationer och medicinsk rådgivning inför resor.

Hälsoabonnemang

Med vårt Hälsoabonnemang får du årligen göra en mycket omfattande och djupgående medicinsk hälsoundersökning. Tillsammans med din personliga läkare går du igenom dina testresultat och gör en hälsoplan för året. Vid behov tar samma läkare emot dig på vår mottagning utan extra kostnad under året. Dessutom svarar en läkare på Dina frågor dygnet om alla dagar. Vid starten av abonnemanget kan Du med hjälp av exempelvis DNA- analys, magnetkamera, ultraljud och arbets- EKG kan vi få en ännu mer heltäckande bild av din hälsa.

Företagshälsovård 

Vi arbetar med främjande, förebyggande och med åtgärdande insatser för att förebygga och vid behov behandla psykisk och annan ohälsa. Vårt specialutbildade team tar hand om både individen samt sammanställer hela företagets tillstånd.     


Vår miljöpolicy


• Vi följer gällande miljölagstiftning och andra krav och vi är inspirerade av Sveriges nationella miljömål som vi försöker bidra till.


• För att förebygga och minimera utsläpp till miljö beaktar vi särskilt vår läkemedelshantering.

• Vi utbildar, motiverar och engagerar vår personal i miljöfrågor. Vi genomför så många förslag som möjligt, för att sedan följa upp, utvärdera och återkoppla till medarbetarna.

• Vi ställer miljökrav på samarbetspartners och leverantörer samt följer upp efterlevnad av dessa.

• Vi strävar efter att använda endast miljömärkta produkter i verksamheten.

• Vi planerar våra inköp noga för att optimera transporter.

• Vi återvinner och sopsorterar så långt det går och tar hand om allt miljöfarligt avfall.

• Varje år sammanställer vi resultatet av vårt miljöarbete, i både kvantitativa och kvalitativa termer, vilket bildar grund för våra nya miljömål kommande år. 


Vi höjer ribban lite mer för varje år som går!

Lediga tjänster

Vill du växa med oss? Vi söker nu ett flertal olika specialistläkare för att kunna växa i takt med efterfrågan.

Sturebadet Läkarmottagning erbjuder en fin arbetsmiljö där du kan känna att du utvecklas och trivs. Fokus inom samtliga företag i koncernen är hälsa och välmående i världsklass och du kommer arbeta med kollegor som hittar sin drivkraft i att skapa förutsättningar för människor att känna vitalitet. Ledarskapet är stöttande, varmt och drivande.


Just nu söker vi ett flertal specialistläkare.


Varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Ann Svalberg på

ann.svalberg@sturebadetlakarmottagning.se

Öppettider
Måndag – Fredag: 08.00–17.00
Alla öppettider
Hitta hit
Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm
Kontakta oss
Telefon: 08-545 671 30
Telefontider 08:00–16:00
(lunchstängt 12:00–13:00)